Portar

Portar är ett viktigt designelement för huset. Men inte bara det -med ditt beslut för en bestämd porttillverkare och en bestämd portmodell har du fattat ett beslut vars resultat rörande komfort, säkerhet och kvalitet du kommer att uppleva under många år.

Vi hjälper dig med allt som rör portar, litet som stort. Det kan vara måttagning i ditt garage, demontering och bortforsling av gammal garageport och montering av ny garageport. Vi ger dig gärna råd och tips om vilken garageport som är bäst för dig!

Nybygge - renovering

Individuell rådgivning

Modern, klassisk eller rustik – beslutet är alltid en smaksak.

Vi vet vilka portar som passar och hur de byggs in liksom hur gamla portar demonteras. Vid renovering är sakkunnig rådgivning särskilt viktig. Du kommer att förvånas av hur enkelt vi byter ut en gammal garageport mot en ny och snygg. Eller du vill helt enkelt ha en bekväm portautomatik till din nuvarande port?

Allt på ett ställe

Även montering

Mätning, montering, demontering, bortforsling. Med vår mångåriga erfarenhet övertar vi alla arbeten runt om garageporten och det punktligt, snabbt och professionellt.

Just vid renovering och modernisering visas vårt know-how och du kommer att överraskas av hur snabbt en gammal garageport byts ut mot en ny energisparande port. Visste du egentligen att Tollab portmodell Superior+ 42 har ett högt inbrottsskydd, testat enligt NEN 5096?

mer tjänster

Övertyga dig själv hos tollab

- portars säkerhet

- montering

- rådgivning

- service

- garantier

- support

- kunnig personal

- kunden i fokus

- Maintenance Services

Brådskande 24/7 garageportsreparation, installation och utbyte

Ring oss idag 035 - 710 02 03 or Kostnadsfri offert